Zdarma k nákupu za 500 Kč: Největší kapky, co máme! Do 27. 9.!

Informace o zpracování osobních údajů prostřednictvím cookies

  1. Správce osobních údajů, společnost Maternia, s.r.o., sídlem Vídeňská 12, 378 33 Nová Bystřice, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Českých Budějovicích, oddíl C, vložka 14226, IČ: 261 04 784, jakožto provozovatel této webové stránky, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:
    • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách;
    • fungování webových stránek.

    Výše zmiňované cookies ukládají následující údaje:

    • zobrazené stránky na těchto webových stránkách;
    • přidané zboží do košíku;
    • zapomenutý košík;
    • odkazující stránku, ze které jste přišel;
    • operační systém;
    • prohlížeč;
    • použité zařízení, ze kterého bylo na webové stránky připojeno;
    • přibližná lokalita nákupu.
  2. Sběr cookies za účelem uvedeným v odst. 1 lze považovat za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu – oprávněného zájmu Správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“).
  3. Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu Správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v spodní části stránky. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
  4. Vznese-li subjekt námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
  5. Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu jsou posuzovány v podobě hromadného celku a tím pádem v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
  6. Cookies jsou ukládány po dobu, která je uvedena dále u jednotlivých typů cookies.
  7. Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
    • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA;
    • Poskytovatelem služby Exponea, provozovanou společností Exponea CZ s.r.o., sídlem Rohanské nábřeží 678/29, Karlín, 186 00 Praha 8
  8. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,
    • vyžádat si u Správce přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, případně omezit zpracování,
    • požadovat po Správci výmaz těchto osobních údajů – Správce výmaz provede, pokud výmaz není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy Správce,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
  9. Správce shromažďuje na svých webových stránkách následující soubory cookies:
    Typ Jméno Expirace Přístupné pro Účel
    Funkčnost PHPSESSID Při zavření prohlížeče Maternia, s.r.o. Poskytnutí zákadní funkčnosti e-shopu. Bez této cookies není možné nakoupit.
    Funkčnost webFontLoaded 1 měsíc Maternia, s.r.o. Urychlení načítání fontů webové stránky.
    Funkčnost cachedCSS 1 měsíc Maternia, s.r.o. Urychlení načítání CSS stylů webové stránky.
    Funkčnost acco 1 rok Maternia, s.r.o. Rozlišuje, zda zákazník odklikl panel o cookies.
    Funkčnost hideLocInfo 1 měsíc Maternia, s.r.o. Rozlišuje, zda zákazník interagoval s panelem o výdejních místech.
    Funkčnost disableAutologin 1 rok Maternia, s.r.o. Rozlišuje, zda zákazník má být automaticky přihlášen.
    Funkčnost userCookie 1 rok Maternia, s.r.o. Rozlišuje, který zákazník má být automaticky přihlášen.
    Funkčnost ps_id 24 hodin Maternia, s.r.o. Rozlišuje, zda zákazník má nárok na speciální nabídku.
    Funkčnost disableCookies 1 rok Maternia, s.r.o. Rozlišuje, zda zákazník stojí o ukládání cookies.
    Funkčnost PAPVisitorId 1 rok Maternia, s.r.o. Rozlišení zákazníků v provizním systému. Je nutné pro započítání provize.
    Funkčnost __atuvc 1 rok Add This Zrychlení načtení tlačítek sociálních sítí. Použito pouze na našem blogu.
    Analytika __exponea_etc__ 3 roky Exponea Rozlišení zákazníků v e-mailingové službě.
    Analytika session Při zavření prohlížeče Exponea Rozlišení zákazníků v e-mailingové službě.
    Analytika __exponea_time2__ Při zavření prohlížeče Exponea Zrychlení načítání e-mailingové služby.
    Analytika _ga 2 roky Google Rozlišení zákazníků v Google Analytics.
    Analytika _gat_UA-[ID] Při zavření prohlížeče Google Zrychlení načítání Google Analytics.
    Analytika _dc_gtm_UA-[ID] Při zavření prohlížeče Google Zrychlení načítání Google Analytics.
    Analytika _gid 24 hodin Google Rozlišení zákazníků v Google Analytics.
    Analytika _uetsid Při zavření prohlížeče Google Rozlišení zákazníků v Google Analytics.
    Analytika _gali Při zavření prohlížeče Google Rozlišení zákazníků v Google Analytics.
    Marketing fr 90 dní Facebook Rozlišení uživatelů na Facebooku.
    Marketing MUID 13 měsíců Microsoft Rozlišení zákazníků pro analytickou a reklamní službu.
    Marketing MUIDB 13 měsíců Microsoft Rozlišení zákazníků pro analytickou a reklamní službu.
    Marketing IDE 13 měsíců Microsoft Rozlišení zákazníků pro reklamní službu.
    Marketing sid 1 měsíc Seznam Rozlišení zákazníků pro reklamní službu.
    Marketing evercookie_1 12 let Affilbox Rozlišení zákazníků v provizním systému. Je nutné pro započítání provize.

Kontaktní čočky Partneři